Horizontaal afneembare trekhaak 

Een horizontaal afneembare trekhaak is ideaal voor auto's uitgerust met parkeersensoren. Auto's met parkeersensoren kunnen vaak geen vaste trekhaak gebruiken omdat de parkeersensoren hierdoor worden geactiveerd. De horizontaal afneembare trekhaak is voorzien van een gepatenteerd hefmechanisme, wat altijd en jarenlang makkelijk en veilig functioneerd. Na afname van de trekhaakkogel blijft alleen de houder en soms de aansluitdoos nog in het zicht. Meestal kan de aansluitdoos volledig uit het zicht achter de bumper weggedraaid worden. Na montage is de horizontaal afneembare trekhaak eenvoudig en zonder gereedschap te verwijderen en terug te plaatsen.

Zoekt u een trekhaak die na gebruik volledig weggewerkt is achter de bumper? Dan kiest u voor de verticaal afneembare trekhaak

 

Wanneer koopt men een horizontaal afneembare trekhaak? 

Als een vaste trekhaak het zicht belemmerd van uw kentekenplaat.

Als uw parkeersensoren worden gestoord door een vaste trekhaak.

Als u het niet mooi vindt (bijvoorbeeld sportieve auto's).

Als u uw trekhaak niet dagelijks gebruikt.

 

Lees hier de 10 meest gestelde vragen

 

Horizontaal afneembare trekhaak zelf monteren 

Kan ik een horizontaal afneembare trekhaak zelf makkelijk monteren? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Als u een beetje handig bent moet dat zeker lukken want voor de montage heeft u namelijk geen speciaal gereedschap nodig en bij de meeste auto's zijn de trekhaak ophangpunten standaard voorzien. 

Bij de aankoop van al onze trekhaken en kabelsets krijgt u een handleiding bijgeleverd. Hierin worden stap voor stap alle nodige montagewerkzaamheden eenvoudig uitgelegd. Mochten er zich tijdens de montage toch problemen of vragen voordoen, dan is er altijd een servicemonteur van OlifantTrekhaken telefonisch bereikbaar om u te helpen.

 

Trekhaak monteren? 

Wilt u uw afneembare trekhaak laten monterendoor OlifantTrekhaken.nl? Dat kan altijd want trekhaken monteren behoord tot één van onze kerntaken.
Vraag een offerte aan trekhaak laten monteren of bel voor een afspraak: 040-282 66 86

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen Ma. t/m Vr. van 08:00 uur tot 21:00 uur

 

Klant beoordelingen 9.3 

Onze klanten bestellen vanuit heel Nederland en België onze trekhaken en beoordelen onze website en service met het cijfer 9.3. Lees hier alle klant beoordelingen.

Hier werken wij dagelijks hard voor, bedankt!

 

Vriendelijke groet,

Pieter van den Boogaard, Team OlifantTrekhaken.nl 

 

 

                            


Olifanttrekhaken.nl
Olifanttrekhaken.nl