Vaste trekhaak

Vaste trekhaak, het basismodel van OlifantTrekhaken.nl is beschikbaar voor vrijwel elk merk en type auto. Onze vaste trekhaak wordt zeer gewaardeerd door zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Al onze vaste trekhaken zijn voorzien van de juiste certificaten waardoor veilig gebruik gegarandeerd wordt. Wilt u een extra stevige en robuuste vaste trekhaak kopen voor bestel- of terreinwagen? Ook deze hebben wij in ons assortiment, zeer voordelig en binnen 24uur leverbaar.

Wat is een vaste trekhaak? 

Een vaste trekhaak is een trekhaak die altijd zichtbaar en direct klaar is voor gebruik.

Dit is de meest verkochte en gebruikte trekhaak uit ons assortiment.

 

De juiste kabelset voor uw vaste trekhaak? 

Heeft u wel de juiste kabelset besteld?

Bij Olifanttrekhaken.nl hoeft u zich daar geen zorgen over te maken want bij ons krijgt u altijd de juiste kabelset die past bij uw trekhaak.

Logisch en wel zo fijn, dit is een extra service van OlifantTrekhaken.nl

 

Vaste trekhaak monteren op een auto met parkeersensoren, kan dat? 

Als de auto voorzien is van parkeersensoren kan de vaste trekhaak echter niet altijd gemonteerd worden. Soms detecteren de parkeersensoren de vaste trekhaak kogel doordat deze binnen het meetbereik van de parkeersensoren liggen.  De trekhaak kogel wordt dan gezien als hindernis en alleen een horizontaal afneembare trekhaak of een  verticaal afneembare trekhaak is dan geschikt voor montage.

 

Tip van onze servicemonteur: Een eenvoudige manier om erachter te komen of een vaste trekhaak op uw auto gemonteerd kan worden is om iets achter de auto te zetten wat de afmetingen van de trekhaak kogel benaderd. Worden de sensoren niet actief dan kan een vaste trekhaak gemonteerd worden.

Vaste trekhaak zelf monteren 

Kan ik een vaste trekhaak zelf makkelijk monteren? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Als u een beetje handig bent moet dat zeker lukken want voor de montage heeft u namelijk geen speciaal gereedschap nodig en bij de meeste automerken zijn de trekhaak ophangpunten standaard voorzien. Bij de aankoop van al onze trekhaken en kabelsets wordt er een duidelijke en eenvoudige handleiding bijgeleverd. Hierin worden stap voor stap alle nodige montagewerkzaamheden eenvoudig uitgelegd. Mochten er zich tijdens de montage toch problemen of vragen voordoen, dan is er altijd een servicemonteur van OlifantTrekhaken telefonisch bereikbaar om u te helpen. Wij verkopen en monteren jaarlijks honderden trekhaken voor iedere denkbare auto en bestelwagen.

 

Trekhaak monteren?

Wilt u uw afneembare trekhaak laten monterendoor OlifantTrekhaken.nl? Dat kan altijd want trekhaken monteren behoord tot één van onze kerntaken.
Vraag een gratis offerte aan trekhaak laten monteren of bel voor een afspraak: 040-282 66 86.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen Ma. t/m Vr. van 08:00 uur tot 21:00 uur

 

Klant beoordelingen 9.3 

Onze klanten bestellen vanuit heel Nederland en België onze trekhaken en beoordelen onze website en service met het cijfer 9.3.  Alle klant beoordelingen.

Hier werken wij dagelijks hard voor, bedankt!

 

Vriendelijke groet,

Pieter van den Boogaard, Team OlifantTrekhaken.nl

 


                                                 

   
                         

                      

                 


Olifanttrekhaken.nl
Olifanttrekhaken.nl