Trekhaken “Levertijd 24 uur” 

Deze bestellingen worden bezorgd met Packs

Als u op werkdagen voor 17.00 uur de bestelling plaatst dan , streven wij ernaar uw pakket de volgende werkdag te bezorgen (binnen Nederland en Belgie). U volgt uw pakket online via Track & Trace van Packs.

Bestellingen “LEVERTIJD 24 UUR” die u op zaterdag of zondag plaatst, worden bezorgt door Packs op dinsdag. 

Aflevering bij de buren 
Bent u niet aanwezig? Dan bied DHL het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de pakketbezorger het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' en de bestelling word niet bij de buren aangeboden wanneer u niet thuis bent.
Graag vermelden wij op het pakket extra informatie voor de koerier.
Voorbeelden hiervan:
Bij niet thuis pakket achter tuinmuurtje, graag leggen onder de carport, pakket in het tuinhuisje enz.
De koerier hoeft dit niet te doen en deze berichten zijn volledig op eigen 
verantwoording.

2 bezorg pogingen bij een particulier adres
Als het afleveren bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de pakketbezorger het pakket bij de buren afgeeft, word het op een later tijdstip een tweede keer. geprobeerd. Wanneer de tweede bezorging ook niet lukt dan kunt u het ophalen bij een ophaalpunt in de buurt.

 Trekhaken “ levertijd 3 tot 5 werkdagen”

Deze bestellingen worden bezorgd met DPD/ UPS.

DPD bezorgt de pakketten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en in Nederland en Belgie binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen. Deze bezorgtijden staan echter niet vast en zijn niet gegarandeerd. De pakketten worden over de weg vervoerd, zodat bijvoorbeeld oponthoud in het verkeer voor vertraging kan zorgen.
Een vertraging in de levertijd is echter wel vrij uitzonderlijk.


Procedure DPD
Een pakket wordt normaal persoonlijk bezorgd. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de bezorger te zetten. Een ander lid van het huishouden mag ook namens de geadresseerde het pakket aannemen.

Wat als er niemand thuis is?
DPD vraagt een van de buren of ze het pakket kunnen aannemen. Als geen van de buren het pakket kan aannemen, neemt DPD het mee terug naar haar depot.

Graag vermelden wij op het pakket extra informatie voor de koerier.
Voorbeelden hiervan:
Bij niet thuis pakket achter tuinmuurtje, graag leggen onder de carport, pakket in het tuinhuisje enz.
De koerier hoeft dit niet te doen en deze berichten zijn volledig op eigen verantwoording.

In beide gevallen laat de bezorger een zogeheten “Niet Thuis Bericht” achter met belangrijke informatie, zoals de naam van de buren of informatie over de afleveropties.

Wat houdt het ’Niet Thuis Bericht’ in?
Op het Niet Thuis Bericht staat een "Niet Thuis Code". Met deze code of met het pakketnummer en de postcode kan de ontvanger het pakket online volgen.

De "Niet Thuis Code" is met name belangrijk als DPD het pakket naar het depot heeft teruggebracht. De ontvanger kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is.
Dat kan zijn: - Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Voor de beschikbare bezorgdata worden tijdvensters van drie uur opgegeven.

- Het pakket zelf bij het DPD-depot of een DPD PakketShop afhalen. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.

Wij kunnen geen garanties geven op levertijden welke op de site aangegeven worden.
Deze zijn indicatief en niet bindend!

Let op:

Voor de Waddeneilanden hanteren we een afwijkend tarief.

Na uw bestelling nemen wij contact met u op en bieden wij u een betaallink aan.


Olifanttrekhaken.nl
Olifanttrekhaken.nl